Skriv ut Lägg till Bokmärke

Text-dokument

» Visa alla     «Föregående «1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 41» Nästa»     » Bildspel

Riktlinjer för din integritetRiktlinjer för din integritet

 • Personer som har fullt tillträde till databasen har antingen användarkontot uppgiftslämnare, anpassad eller administratör. Gästbesökare har endast tillträde till icke levande personer med tillhörande media och en del artiklar.

 • Uppgiftslämnare betyder tillgång till alla individer i databasen, döda som levande, med tillhörande media såsom bilder, bild-dokument och text-dokument. Kan bara läsa och inte ändra, radera eller lägga till men har behörighet att lämna ändringsförslag direkt till administratör med länken Föreslå. Anpassat konto betyder möjlighet till inmatning och redigering av uppgifter i databasen.

 • Tillträde till konton ges bara till personer i databasen på hemsidan och till personer med kopplingar till Anders eller Elna Klintebergs anor + förgreningar. En lista över registrerade användare finns tillgänglig på första sidan.

 • Uppgifter från registreringen såsom bostadsadress, telefonnummer och e-mejladress lämnas inte ut och är inte tillgängligt för andra användare förutom administratörerna.

 • Om någon invänder mot det publicerade materialet om honom eller henne såsom foton, fotodokument eller uppgifter även om det verkar harmlöst för utomstående så respekteras detta och materialet tas bort.

 • Vi är tre personer som har användarkontot Administratör med full behörighet att ändra, lägga till, radera material och skapa nya användarkonton:
  Ulf Klinteberg (avliden) ersätts tillfälligtvis av Jan-Sören Lindh
  Anders Klinteberg (ab.klinteberg@gmail.com)
  Lotte Janheden (lottejanheden@live.se)

 • Domänen klinteberg.se ägs av Anders Klinteberg.

 • Cookies används för att underlätta vid inloggning. Om ”Förbli inloggad på denna dator” kryssas för vid inloggning och cookies är påslagen i din webbläsare, då behövs ingen inloggning vid nästkommande besök.


Ägare av originalAnders Klinteberg
Datum23 Jan 2022
Länkad tillLevande

» Visa alla     «Föregående «1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 41» Nästa»     » Bildspel